Arkus dom za stare i nemoćne osobe je javna ustanova osnovana 2002. godine. Namijenjena je starijim osobama koje trebaju pomoć i njegu. Dom je u privatnom vlasništvu.
Započeli smo svoj rad u Sutini kod Muća, danas poslujemo u našem objektu u Kaštel Sućurcu gdje imamo kapacitet za 100 korisnika.

Opremljenost i stručnost

Dom nudi uslugu smještaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, primjerenu prehranu, zdravstvenu njegu te pomoć pri osobnoj higijeni i obavljanu svakodnevnih aktivnosti. Opremljen je prema najvišim standardima, kako bi korisnici bili ugodno zbrinuti. Stručno medicinsko osoblje doma se svakodnevno brine o zdravstvenim potrebama korisnika. Tri fizioterapeuta vode brigu o oporavku svih korisnika i pomažu im pri rehabilitaciji nakon bolničkog liječenja.

Sanitetski prijevoz vršimo novim najmodernijim vozilima.

Svi zajednički prostori su klimatizirani. Sobe su opremljene priključcima za telefon i televiziju. Dvokrevetne sobe imaju sanitarni čvor. Na svakom katu je blagovaonica te dnevni boravak sa zajedničkim televizorom.

Dom za starije i nemoćne s pogledom na more

Dom za starije i nemoćne Arkus djeluje objektu u Kaštel Sućurcu te se nalazi pored mora uz šetnicu. Dvorište doma je lijepi park prikladan za svakodnevnu šetnju i odmor.